29 јули 2009

Најбрз пристап до вашите омилени веб-страници

Трансфер“ е наменет да функционира како најефикасна почетна страница во интернет прелистувачите на корисниците преку која се овозможува најбрз и наједноставен пристап до омилените, најпосетувани веб-страници. Тој уште на почеток ве снабдува со листа на веб-локации според претходно назначените интереси, која подоцна можете да ја уредувате. Веб-сајтовите се претставени со мали слики-икони, кои се сепак доволно големи за лесно пребарување и препознавање. Иконите можат да бидат преуредувани преку менување на нивниот редослед, боја и наслов. Дополнителна опција е корисникот да избере дали сака веб-страницата да биде отворена во ново прозорче или во веќе отвореното.

Услугата е едноставна за користење откако прво ќе се регистрирате како корисник, што е бесплатно и достапно за секого. За да додадете нова икона треба да притиснете на “Add an icon” и да ги пополните полињата што ја бараат адресата на веб-страницата, насловот на иконата и нејзината боја.

Тоа што го прави овој веб-сајт уште поефикасен и интересен е тоа што тој може да биде посетуван од кој било компјутер или друг уред со пристап до интернет, а не само од вашиот персонален компјутер. „Трансфер“ е начин како да ги организирате вашите обележувачи на едноставен и ефикасен начин со дополнителните опции како сортирање на иконите во одредени групи кои самите ги формирате.

Дополнување: повремено (блог)
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 3/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.transferr.com

Напишано од: Дона Џамбаска

Нема коментари: