01 септември 2009

Залепете се за актуелните информации

Селотејп“ е уште еден македонски портал од информативен карактер кој изобилува со тематски најразлични содржини. Тој покрива вести од земјата и од светот, шоу бизнисот, технологијата, науката, спортот, разни занимливости, фото и видео содржини и сл.

Покрај ваквите содржини кои повеќе или помалку можат да се сретнат и на други слични портали, на овој може да се користат и неколку онлајн сервиси, како што се слушање радио, читање неделен хороскоп, следење на спортски резултати, преглед на ТВ програмата на неколку македонски и странски канали и играње судоку. Покрај тоа, на сајтот можете да ја следите временската состојба за градовите Скопје, Охрид, Битола и Штип.

Порталот има класичен дизајн кој одговара на неговата намена. Содржините се уредно поместени во соодветни категории, што го прави прелистувањето пријатно, а навигацијата едноставна. Авторот на веб-сајтот или тимот на луѓе кои стојат зад содржините е непознат за посетителите. Од друга страна пак, вестите се проследени со датум на објавување, што е позитивно заради проценување на свежоста на презентираните информации.

Ако ви се допадне „селотејп“, можете да го поддржите на фејсбук, а доколку пак ви делува како разумна инвестиција, обратете се кај авторите за рекламирање.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: класичен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 2/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.selotejp.com

Нема коментари: