01 октомври 2009

Изработувајте организациони дијаграми онлајн - брзо и бесплатно

Сликплен“ претставува веб-базиран генератор на дијаграми и мапи за сајтови. Неговото користење е бесплатно, но бара претходна регистрација. Како опција, пред да се регистрирате, можете да го испробате во демо-верзија, но откако ќе се уверите во едноставноста за неговото користење, другото спонтано ќе следува. Регистрираните корисници имаат можност да ги зачуваат изработените мапи за сајтови и дијаграми, како и да ги земат во HTML или PDF формат.

Сликплен е веб-сајт од кој најголема корист ќе имаат веб-дизајнерите и веб-развивачите кои често користат навигациски дијаграми за да им ги претставуваат идеите и проектите на своите клиенти и соработници. Сепак, покрај за професионалците од оваа област, тој може да им се најде на сите луѓе кои имаат потреба од лесно и едноставно креирање на организациони дијаграми.

Овој веб-генератор е корисен, дизајнот е интуитивен, па ова во комбинација со неограничената можност за бесплатно користење, го прави вреден кандидат за „сајт на денот“.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: веб 2.0
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.slickplan.com

Нема коментари: