12 ноември 2009

Вашето „сиви“ готово за 5 минути

Како многу битен дел од аплицирањето за вработување се секако вашето резиме и мотивационото писмо, преку кои ги искажувате вашите можности, вредности, достигнувања и очекувања со цел да се прикажете во вистинско светло пред работодавецот.

Сиви“ е одлична веб локација која ќе ви помогне вашето резиме да биде уредно, прописно и многу брзо направено. Потребно е само да се регистрирате на сајтот и можете веднаш да почнете со изработка на вашето сиви. Доколку имате профил на „Фејсбук“ или „Твитер“ нема потреба од регистрирање на сајтот, бидејќи можете да се приклучите преку истото корисничко име и истата лозинка.

Кога веќе имате пристап на сајтот постапката е многу едноставна, ги внесувате сите податоци во веќе постоечки полиња и единствено што треба е да ги потврдите пред да преминете на следната категорија. Доколку некоја категорија недостига во првичниот изглед на резимето, од рубриката „Секции“ ја додавате соодветната. На крајот одбирате дали сакате резимето да биде приватно и при тоа да го испечатите или зачувате во ПДФ формат или пак да биде поставено онлајн, истакнувајќи го на фејсбук, твитер, на форуми или пак на сајтови со огласи за вработување.

Дополнување: ретко
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 3/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: ceevee.com

Нема коментари: