09 ноември 2009

Не ги пропуштајте вашите омилени емисии и настани на телевизија каде и да сте

Македонскиот интернет провајдер „Он нет“ во 2008 година го пушти во употреба „Зулу“, сајт кој претставува онлајн сервис за следење на најпопуларните локални македонски телевизиски станици.

Тој обезбедува гледање на 15 македонски станици меѓу кои и новите канали на најдобрите македонски телевизиски куќи, А2, Сител 3 и Канал 5+, кои не можете да ги гледате на вашиот ТВ приемник на кој е поврзана обична стандардна антена. Сите канали ги следите во живо со многу мало задоцнување од неколку секунди, кое не би требало никому да му претставува проблем.

Сајтот моментално е во бета фаза, и гледањето на програмите е бесплатно без никаква потреба од симнување на додатоци или регистрирање за да можете да го употребувате сервисот.

Дополнување: ретко
Брзина: соодветно на брзината на интернетот кој го има корисникот
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен, обичен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 5/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.zulu.mk

Нема коментари: