25 ноември 2009

Уредете ги иконите на вашиот компјутер по свој вкус

Доколку ви е здосадено од изгледот на стандардните икони на вашиот компјутер или пак имате потреба од соодветни модерни графики од ваков тип во вашата работа, “Ајконспро“ е одлично решение кое ќе ги задоволи сите ваши кориснички потреби.

Без потреба од никаква регистрација или пак плаќање, сајтот обезбедува огромна база од преку 20 000 најразновидни икони кои можете да ги преземете брзо и лесно. Се што треба да направите е само да впишете во пребарувачот збор соодветен на тоа што сакате да го најдете, и да одберете една од понудените икони. По одбирањето сајтот ви ја претставува иконата и ви дава можност да ја одберете резолуцијата и форматот (ИЦО или ПНГ) на веќе селектираната сликичка. Освен пребарувањето преку пребарувачот, исто така имате можност да одберете и некоја од категориите во кои е распоредена целата база во согласност со критериумите кои ги исполнува таа икона. Како интересна опција е и тоа што веднаш можете да проверите дали таа икона е компатибилна со бојата на позадината каде што сакате да ја поставите.

Сајтот е достапен само на француски јазик, но тоа не претставува никаква пречка да се снајдете и да ги преземете вашите идеални икони за можете повеќе да уживате работејќи на вашиот компјутер

Дополнување: секојденвно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, соодветен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: има
Јазик: француски
Адреса: icones.pro

Нема коментари: