27 ноември 2009

Онлајн конвертор на ПДФ документи

Овој сајт претставува одлична и многу корисна алатка која може да му биде на секого добредојдена. Станува збор за конвертор кој што конвертира ПДФ фајлови во ворд документи, слики, чист текст и ХТМЛ, а можете да го користите и доколку сакате вашиот текст да го конвертирате во ПДФ формат. Што и да ви е потребно од наброеното, ќе се изненадите од резултатите.

Сајтот е премногу лесен за употреба, бидејќи нема никаква филозофија во неговото користење. Без никакво регистрирање или пак плаќање, го одбирате фајлот од вашиот компјутер кој сакате да го конвертирате, притоа одбирајќи го форматот кој го посакувате, и стискате “конвертирај и симни“. Постапката тука е завршена и вие можете да го преземете вашиот документ.

Дополнување: никогаш
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: convertpdftoword.net

1 коментар:

Анонимен рече...

Dali znaete nekoj sajt za simnuvanje ili kopiranje na Google knigi. Vaka samo moze da se chitaat.