16 ноември 2009

Добијте визит–картичка брзо и бесплатно

Услугата на „дооид“ овозможува создавање на паметна, едноставна и функционална онлајн бизнис картичка, со сите ваши податоци, надополнета со примамлива графика, што ви следува бесплатно, која можете да ја поставите секаде каде што е возможно и имате желба.

По регистрирањето на сајтот, го средувате вашиот профил внесувајќи секакви податоци за себе, од професионален и приватен карактер, лични податоци, хобија, па дури можете да прикачите и ваша фотографија. Со тоа вие автоматски ја креирате вашата картичка. Секако, податоците ги внесувате или не, по ваша желба без никакви ограничувања. Исто така можете да ја прикажете и вашата точна локација преку сервисот овозможен од „Google Maps“, да прикачите видео или пак да изнесете некоја вест.

Со постапката за уредување на вашиот профил, паралелно одбирате и кои податоци да бидат видливи, а кои не, за останатите кои ќе сакаат да ја погледнат вашата картичка. Откако ќе одберете на кои веб-локации и социјални сервиси сакате таа да се прикажува, работата е завршена и вие сте сопственик на модерна онлајн бизнис картичка преку која ќе се промовирате.

Дополнување: редовно (од корисниците)
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: веб 2.0, модерен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 4/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски, германски, шпански
Адреса: dooid.com

Нема коментари: