04 март 2010

Сечете емпетројки за да имате уникатни рингтонови

Кој не сака добро музиче да му излегува од неговиот телефон? Секој сака уникатен рингтон, омилена песна или барем пријатен звук кој, сепак, често треба да го слуша. За таа цел, можете да користите софтвер за обработка на аудио фајлови кој ќе ви овозможи сечење и дотерување на избраната песна според вашите потреби. Но, сето тоа веќе е непотребно, бидејќи ваквите можности се преселија онлајн – „емпитрикат“ е токму такво место.

Се работи за крајно едноставен сервис со прост концепт и постапка која е сведена на минимум маневри со глувчето. Изберете ја саканата песна во мп3 формат од вашиот компјутер, почекајте да се качи на серверот и порцијата е сервирана. Фатете ги лизгачите од лево и од десно, преслушајте што сте направиле и кликнете на копчето “Split and download“ кога се ќе биде готово. Зачувајте го музичкото парче на компјутерот, префрлете го на вашиот телефон и гордо излезете од студиото со нов, уникатен рингтон.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 3/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски, руски
Адреса: mp3cut.net