13 март 2010

Испечатете си географски персонализирани коверти каде и да сте

Меп енвелоп“ е бесплатна веб-апликација со која може да креирате и печатите коверти со вашата моментална локација. Сервисот е идеален за сите кои сакаат да патуваат и притоа да ги известуваат најблиските за местата, настаните или знаменитостите кои ги посетуваат.

Користењето на меп енвелоп се состои од три, едноставни чекори, а регистрација на сервисот не ви е потребна. Прво, одберете ја локацијата на која се наоѓате и почекајте мапата на „гугл“да ја пронајде. Потоа напишете кратка порака до примачот на писмото и на крај одберете ја опцијата за преглед на готовиот коверт. Доколку се е во ред, испечатете го. Готовиот лист треба да сами да го превиткате во облик на коверт, што додава поголема вредност на самиот гест. Откако ќе го комплетирате овој процес, останува само да се упатите до најблиската пошта или поштенско сандаче.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлина
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: mapenvelope.com

Нема коментари: