18 март 2010

Креирајте листи со намирници за вашите оброци

Зиплист“ е бесплатна и ефикасна онлајн алатка која ви овозможува секогаш да имате готова листа со намирниците кои ви се потребни за вашето дневно мени или пак за неделното пазарење. Готовата листа може потоа да ја испечатите, да ја пратите некому преку електронска пошта или да си ја испратите на вашиот мобилен, со што ќе ви биде достапна при секое купување.

Откако ќе се регистрирате на сервисот, може да започнете со креирање на вашата листа. Пишувајќи ги првите неколку букви од одреден продукт, сервисот ќе ви понуди повеќе готови опции од кои можете да избирате. Зиплист е достапен само на англиски јазик, а покрај листи со намирници, на сајтот може да најдете и голема колекција со интересни рецепти. Готовите листи и одбраните рецепти секогаш ќе ви бидат достапни на сајтот.

Дополнување: неопределиво
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: ziplist.com

Нема коментари: