08 април 2010

Привлечете внимание со праќање пораки на цел екран

Ако забележувате дека вашите колеги или пријатели често ги игнорираат пораките кои им ги испраќате или доцнат со обврските кои сте им ги дале, тогаш „бигесмесиџ“ ќе ви помогне да им го привлечете вниманието. Преку овој сајт можете да праќате огромни пораки во јаки бои, претставени низ целиот екран, со кои примачите сигурно нема да ја заборават содржината која им ја пренесувате.

Користењето на оваа веб-локација е многу едноставно. Напишете ја пораката која сакате да ја испратите некому и одберете го стилот во кој сакате да биде претставена. Дадени ви се опциите: Basic, Magic, Heart и JPRDS. Потоа, одберете preview и доколку стилот ви се допаднал, кликнете на save, за да ја зачувате пораката. Добиениот линк можете да го споделите со примачите за кои е наменета пораката.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика на приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: bigassmessage.com

Нема коментари: