27 април 2010

Читајте го вашиот Твитер стрим во форма на дневен весник

Пејпер ли“ е оригинална веб апликација со која, вашите објави на Твитер и оние од кориснците кои ги следите, ќе може да ги прегледувате во вид на дневен весник. Ако следите голем број твитер корисници, а не сакате да се одделите од пиењето на утринското кафе со дневен весник, тогаш пејпер ли е следната веб локација која треба да ја посетите.

Најпрво, поврзете ја вашата кориничка сметка на Твитер со апликацијата. Потоа одберете го вашето или кое било корисничко име, чиј твитер стрим сакате да го проследите. Почекајте неколку минути за апликацијата да го генерира дневното издание на Твитер. Линкот кој води до Твитер весникот кој го креиравте, може да си го зачувате во обележувачите на вашиот прелистувач и да го посетите во некоја наредна прилика. 

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: интересен, модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: имa 
Адреса: http://paper.li

Нема коментари: