27 мај 2010

Десктоп заднини со висок квалитет за вашиот десктоп

Доколку сакате да имате интересна и креативна заднина на вашиот десктоп, а истовремено истата да е со одличен квалитет, „Хадеволпејперс“ сигурно ќе ви стане место кое редовно ќе го посетувате.

Сајтот претставува база на високо квалитетни заднини кои можете да ги преземате бесплатно, без притоа да морате да се најавувате на сервисот. Сите заднини се распоредени во соодветни категории, а поопштите понатаму се делат на поткатегории, со што на посетителите им се олеснува пребарувањето. Исто така, доколку го оставите вашиот имејл на сајтот, секој викенд ќе ви пристигнуваат десетте најдобри заднини за измината недела.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен и прегледлив
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 5/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.hdwallpapers.net

Нема коментари: