28 мај 2010

Бесплатно преземање видеа од Јутјуб

Кипхаде” претставува едноставен онлајн сервис кој ќе ви овозможи да преземете некое видео од Јутјуб бесплатно.

Не е потребна ниту регистрација, ниту пак инсталирање на некој дополнителен софтвер. Сè што треба да направите е да ја впишете адресата на видеото кое ви е потребно и да притиснете на копчето „Download“. Откако сервисот ќе го вчита видеото, ќе треба да одберете една од понудените комбинации во зависност од вашите потреби. Комбинацијата е составена од формат и квалитет со кој сакате да го преземете видеото.

Иако Јутјуб е посочен како главен извор, сепак сервисот подржува и преземање видеа од други слични популарни сервиси како што се Вимео, БлипТВ, Јаху видеос, Мегавидео, Гугл видеос и други.

Дополнување: ретко
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: keephd.com

Нема коментари: