30 мај 2010

Креативни имиња за вашето бебе

Адораблнејмс“ е одличен веб-сајт кој може да им биде од огромна корист на сите родители кои се во недоумица како да го крстат своето бебе.

Веб-сајтот е едноставен, но на него можете да наидете на илјадници имиња од различни региони од светот. Пребарувањето на имињата е многу лесно и истото можете да го направите според почетна буква, регион или пол. Доколку одберете некој од понудените региони, сите имиња кои ќе ги добиете ќе бидат сместени во табела по азбучен редослед и за истите ќе можете да прочитате и објаснување што точно значат.

Исто така, на сајтот има листа на најпопуларните 1000 машки и женски имиња во Велика Британија, како и листа со несекојдневни и специфични имиња.

Дополнување: ретко
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.adorablenames.com

Нема коментари: