02 јуни 2010

Бесплатен софтвер за оперативните системи Виндоус и Мекинтош

Даунлоуд3000” е веб-сајт кој на сите корисници на Виндоус и Мекинтош оперативните системи им овозможува бесплатно и без регистрирање да преземаат софтвер, видео игри и драјвери според нивните потреби.

Сајтот е преполн со секаков вид софтвер и на него можете да најдете буквално сè што ви е потребно. Не само што можете да преземете квалитетен софтвер и најнова надградба за истиот, туку и да читате детални разработки и рецензии за секоја програма поединечно. Целата база е распоредена по категории, па така воопшто нема да имате проблем со наоѓањето на соодветната инсталација. Исто така, можете да го впишете бараниот поим во пребарувачот или пак да го одберете напредниот пребарувач кој ќе ви овозможи да прецизирате што точно барате. На сајтот можете да прочитате што мислат корисниците или пак самите вие да оставите коментар, а исто така можете да го оценувате софтверот.

Сајтот секојдневно се надополнува и редовно прави листи со најдобрите 10 софтвери. Рецензиите на сајтот се достапни и на француски и германски јазик, а дел од нив и на шпански.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледлив
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 6/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски, француски и германски
Адреса: www.download3000.com

Нема коментари: