12 јуни 2010

Праќајте безбедни и самоуништувачки онлајн пораки

Ако имате потреба да праќате пораки со важни информации кои навистина сакате да останат тајни, тогаш „уан-тајм-месиџ“ е идеалната веб-локација за вашите потреби. Овој сервис ви овозможува да праќате онлајн пораки кои сами се уништуваат откако ќе бидат прочитани од страна на наведениот примач.

Формата која треба да ја пополните за да ја испратите пораката е многу слична на интерфејсот на вашата електронска пошта. Треба да го внесето вашето име и адресата на електронска пошта, како и името и електронската пошта на примачот. Откако ќе ја напишете пораката, треба да решите многу лесна математичка задача по што содржината ќе биде испратена. На крајот ќе добиете код кој ќе треба да го споделите со примачот на пораката, кој пак ќе треба да го употреби за да ја прочита. По читањето, пораката ќе биде избришана од датабазата на сајтот. Исто така, може да одберете опција доколку пораката не пристигне во рок од една недела, таа сепак да биде уништена.

На овој начин, вие ќе бидете сигурни дека вашата порака ќе стигне на правото место, без можност за нејзино несакано пробивање.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: има
Адреса: onetimemessage.com/

Нема коментари: