20 јуни 2010

Пребарувајте фотографии во реално време

Без оглед на пораката која ја пренесуваат, новите, свежи фотографии се порелевантни од останатите. Со „Начофото“ лесно ќе добиете свежи фотографии, без оглед дали станува збор за општа или моментално популарна тема.

Овој фото-сервис е бесплатен и не ви е потребна регистрација за да го користите. Вашата работа е да внесете соодветен клучен збор во полето за пребарување и ќе добиете паѓачко мени со неколку категории кои се поврзани со зборот кој го впишувате. Постои и опција да одберете една од понудените, моментално популарни категории или да ги прегледате најновите, онлајн објавени фотографии. Сервисот содржи и временска линија, со која може да видите пред колку месеци или недели била објавена фотографијата која ја прегледувате. Откако ќе се одлучите за соодветна фотографија, сервисот ќе ве пренасочи кон оригиналниот извор на истата.

Овој фото-пребарувач нуди фотографии кои се поврзани со повеќето актуелни настани низ светот. Посебно корисен за оние на кои им се потребни најсвежите фотографии достапни онлајн.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 5/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: nachofoto.com

Нема коментари: