01 јули 2010

Споделувајте големи фајлови брзо и едноставно

Постојат повеќе начини на споделување фајлови преку интернет и веројатно најкористениот е преку програми за муабетење во реално време. За жал, овој начин е навистина спор и непогоден за многу големи фајлови. Затоа, пробајте го „фајлво“, хостинг сервис со чија помош, многу лесно ќе ги споделувате вашите документи.

За користење на фајлво не е потребно, но сепак е пожелно да се регистрирате, за да искористите што е можно повеќе опции од сервисот. Откако ќе се регистрирате, ќе можете да прикачувате фајлови со поголема брзина, како и со поголема дозволена големина од 1 гигабајт. Прикачените фајлови може да ги направите приватни или да ги заштите со лозинка. Можете да одберете и на корисникот да му биде испратен линк до фајлот по пат на електронска пошта, а доколку истиот е заштитен, едноставно вклучете ја и лозинката. Сервисот е достапен на поголем број јазици.

Поупорните можат да се приклучат и на форумот на фајлво, каде се води дискусија за самиот сервис, евентуалните негови пропусти и новите, планирани опции.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: англиски, германски, француски, руски...
Политика за приватност: нема
Адреса: www.filevo.com

Нема коментари: