13 септември 2010

Креирајте веб-страници посветени на луѓето што ви значат

Сите сакаме да ги израдуваме нашите најблиски кога има некаков повод за тоа, без оглед дали станува збор за роденден, дипломска забава, свадба или слична прослава. За таа цел, сигурно ќе ви се најде „Јор-трибјут“, веб-сајт со чија помош ќе изработите страници посветени на вашите најблиски.

Почнете со кратка регистрација на сајтот. Потоа одберете една од готовите теми, додадете фотографии и кратки приказни и поканете ги вашите пријатели да придонесат во изработката на страницата. Ова се основните опции за уредување на страницата, но сервисот не застанува тука. Додадете видеа, креирајте настани, праќајте виртуелни подароци, коментирајте ги приказните од вашите пријатели или споделете ја готовата веб-страница на „Фејсбук“ или „Твитер“.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен, интересен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 3/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: има
Адреса: www.yourtribute.com

Нема коментари: