17 септември 2010

Најдете ја бизнис вредноста на технологијата

Технологијата оди напред, а неа секојдневно ја следат илијадници различни новости. Дали сакате вие први да доаѓате до овие информации?

За да го дознаете најновото од светот на технологијата, посетете го веб-сајтот „Информејшн вик“. Најновите вести од светот на технологијата, од областа софтвер, хардвер, интернет, безбедност, мобилни телефони и уште многу други слични содржини, ќе ги најдете на овој сајт.


Исто така, можете да разгледувате низ блоговите на корисниците поврзани со темите на сајтот. Доколку ве интересира, можете да погледнете и видео презентации за најновиот софтвер, хардвер или мобилен телефон, да читате рецензии, колумни и сл.

Погледнете ја и галеријата со слики, каде исто така има интересни содржини. Во тренд со повеќето сајтови, и овој има свој огласник каде може да се следи кој нуди или кој бара работа.

Дополнување: редовно
Брзина: средно
Функционалност: добра
Дизајн: прегледен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 5/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.informationweek.com

Нема коментари: