03 ноември 2010

Онлајн видео уредувач и конвертор

Селси“ е едноставен веб сервис на кој бесплатно може да качувате, уредувате, конвертирате и споделувате различни видеа.

Започнете со кратка регистрација, а потоа качете го посакуваното видео на сервисот, или снимете го ако имате камера. Селси поддржува голем број видео формати, Откако ќе го поставите видеото на сервисот, може да го дотерувате видеото по желба, да ги исечете непотребните делови, да го споите со некое друго видео или да додадете аудио запис кон видеото. На крај зачувајте го во една од можните формати, во зависност од тоа дали сакате да го гледате од вашиот компјутер или од вашиот мобилен телефон.

Селси е интегриран и со голем дел онлајн видео сервиси, како Јутјуб и Метакафе, што значи дека видеата може да ги импортирате во вид на линк или по уредувањето, директно да ги споделите на еден од поддржаните сервиси.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, едноставен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 5/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: има
Адреса: www.cellsea.com/media/vindex.htm

Нема коментари: