04 ноември 2010

Онлајн пакет за канцелариско работење

Лајв Документс“ е практичен веб сервис за канцелариско работење, кој ги спојува функционалностите од пакетот на „Мајкрософт Офис“ и „Гугл документите“.

Сервисот е бесплатен и по кратката регистрација може да започнете со негово користење. На располагање ќе ви бидат дадени 100 мегабајти, кои може да ги користите за креирање на документи, табеларни пресметки и презентации. Интерфејсот се разликува во зависност од типот на фајловите кои сакате да ги креирате, а сервисот поседува огромен број корисни опции.

Доколку сакате може да импортирате готов документ од вашиот компјутер или некој Гугл документ. Завршените документи може да ги споделите со други корисници на сервисот или со сите веб посетители со споделување на неговото единствено урл.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен, функционален
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 5/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.live-documents.com

Нема коментари: