15 јануари 2011

Сајт за идни и сегашни родители

Доколку спаѓате во категоријата идни или сегашни родители, сигурно имате потреба од многу информации поврзани со овој период од животот. „Рингераја“ е македонски портал кој може да ви помогне да пронајдете многу такви информации.
Сајт со информации и совети за сегашните и идните родители
 Се работи за портал организиран во четири главни категории: „Забременување“, „Бременост“, „Бебе“ и „Дете“. Во секоја од овие категории може да најдете статии, видео содржини или пак рубрики поврзани со горенаведените теми. Интересни се и алатките кои можат да се користат: календар на овулација, калкулатор на крвни групи или пак калкулатор на срцеви отчукувања.

Доколку, сепак, не можете да најдете одредени информации во некои од веќе објавените содржини, може да се вклучите на форумите на порталот и да побарате совет од луѓето со слични интереси на вашите. Ако сакате, може да креирате и албум со слики или видео од вашето дете и истите да ги споделите на сајтот.

Сите содржини на порталот се бесплатни. Имате и опција да добивате персонализирани содржини со пополнување на едноставен прашалник.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: пристоен
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: -4/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски
Адреса: www.ringeraja.mk

Нема коментари: