29 март 2011

Релаксирајте се со вкусни коктели

После еден напорен ден, сигурно добро би ви дошло мало освежување во вид на вкусен коктел. Сајтот „Коктели“ со своите содржини ќе ви помогне да го изберете вистинскиот вкус и ќе ви даде инструкции и совети како да го подготвите.
Веб- сајт со информации и рецепти за подготовка на вкусни коктели
„Коктели“ нуди колекција на рецепти за коктели кои може да ги пребарате по азбучен ред, по име на  коктелот или според состојките. За секој коктел се дадени неговите состојки, начинот на подготовка и типот на чаша во кој треба да го послужите. Доколку не можете да се одлучите за некој конкретен рецепт, погледнете ја категоријата „Најпопуларни коктели“ или пак „Денешни предлози“, во кои секојдневно се објавуваат по три рецепти.

Во делот „Совети“, пак, ќе најдете корисни информации кои ќе ви ја откријат магијата на коктелите. Така, тука ќе најдете опис на состојките на коктелите, нивното значење и правилниот начин на употреба за да се добие вистинскиот вкус и арома. Исто така, корисни се и советите за правилна замена на еден тип алкохол со друг, како и оние кои се однесуваат на другите состојки. Сето ова во комбинација со сите други трикови и занимливости кои можете да ги најдете на сајтот, може да направат да се почувствувате како вистински коктел-мајстор.

Доколку сакате и вие може да предложите свој рецепт со пополнување на едноставниот формулар.

Сајтот има дизајн кој сигурно ќе ве инспирира да подготвите некој од предложените коктели. Единствено, навигацијата може да биде малку збунувачка, бидејќи главното мени, кое обично очекуваме да се најде на врвот на страницата, овде е поставено на дното.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: одличен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: kokteli.mk

Нема коментари: