21 април 2011

Во чекор со најновите трендови во внатрешното уредување

Трендир” е веб-сајт каде постојано се објавуваат најновите вести за производи и трендови поврзани со внатрешното уредување на домот. Доколку сакате да ги следите најновите случувања и иновации на ова поле, „Трендир” ви овозможува да бидете чекор понапред.
Веб-сајт со најновите вести за внатрешно уредување на домот
„Трендир” е корисен за оние кои го уредуваат својот нов стан, реновираат или можеби бараат идеја за уредување на својот дом. Секако, вашата реакција ќе биде „О боже!” кога ќе ги видите сите иновативни и авангардни дизајни.

Статиите можете да ги разгледувате од главното мени каде се поделени во категориите: дизајн на куќи, ентериери, ултрамодерни, апарати за домаќинство, вечери и забави, домашна автоматизација, модерни дворови и идеи за дизајн.

Исто така, од десната страна на страницата, истите статии се категоризирани поконкретно, па така, може да разгледувате само статии кои се однесуваат на мебел за бањата, туш кабини, плакари и гардеробери, масички за телевизор итн.

Иако можеби не сте во можност да набавите некои од производите на нашиот пазар, „Трендир” сигурно ќе ви послужи да добиете инспирација.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 6/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.trendir.com

Нема коментари: