29 април 2011

Корисни информации за авантуристи кои патуваат низ Европа

Доколку спаѓате во групата луѓе кои се авантуристи и сакаат да патуваат со својот ранец низ Европа, тогаш „Врвниот водич за туристи низ Европа” е наменет токму за оние како вас. Тука ќе најдете информации за превозот во земјите низ Европа, популарните дестинации, рецензии на хостели, како и форум со дискусии за прашања поврзани со патувањето во различни земји.
Веб-сајт за авантуристи
Во делот кој се однесува на превозот, понудени се информации за сите видови превоз кои ви се достапни, како: евтини авионски карти, превоз со автобус, возење, планинарење, железнички линии или возни билети. Во делот, пак, за рецензии на хостели, може да видите некои хостели кои постојат во градот каде одите, адреса и контакт, но и да прочитате коментари и искуства од оние кои веќе го посетиле.

Освен интересните податоци кои може да ви се најдат, на пример, која е минималната возраст за да изнајмите автомобил во одредена земја, какви се сообраќајни правила, информации за паркинзи и обезбедување гориво, „Врвниот водич за туристи низ Европа” содржи врски до други корисни сајтови или провајдери на услуги во други земји со што дополнително ви ја олеснува работата.

Доколку сакате да се информирате за дестинации надвор од Европа, „Врвниот водич за туристи низ Европа” ве пренасочува на некоја од неговите регионални страници кои се однесуваат на местото кој ве интересира.

Ако сè уште не сте се одлучиле за следното патување, посетете го овој сајт и најдете ја вашата дестинација.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг:  5/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.bugeurope.com

Нема коментари: