04 мај 2011

Како функционира животот?

Како функционира животот” е веб-сајт со интересни препораки за секојдневни теми. Овде може да прочитате за 3-те работи кои компаниите за осигурување на автомобили не сакаат да ги знаете, како штедливите мајки добиваат 70% попуст на најдобрите работи за нивните деца, новата тајна диета на Холивуд, каде да најдете часовници и накит поевтини за 80%, итн.
Веб-сајт со практични совети за функционирањето на животот
Во повеќето од статиите се промовираат или препорачуваат одредени производи или пак истите содржат вметнати врски кои ве пренасочуваат за да добиете повеќе информации.

Содржината на сајтот е поделена во 9 категории: бизнис, кариера, финансии, здравје и убавина, животен стил, врски, шопинг, технологија и патување. На дното од почетната страница може да ги видите и популарните теми и популарните статии.

Објавените текстови генерално ви даваат совети или ви кажуваат како функционираат некои работи во животот, па може да ви се најдат корисни.

Статиите од „Како функционира животот” може да ги споделите на социјалните медиуми.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 2/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.howlifeworks.com

Нема коментари: