05 мај 2011

Конвертирајте датотеки во различни формати

Сервисот „Замзар“ овозможува конверзија на различни типови датотеки од еден формат во друг.
Сервис кој овозможува конверзија на датотеки во различни формати
Користењето на сервисот е бесплатно. Потребно е само да го прикачите документот чиј формат сакате да го промените, а потоа да го изберете оној во кој сакате да го конвертирате. Притоа, може да прикачите 5 категории датотеки и тоа: документи од програм за канцелариско работење, слики, музика, видеа, е-книги, компресирани документи и CAD документи, креирани во програмата AutoCAD. Сервисот поддржува различни формати за секој од горенаведените  категории. Истите може да ги прегледате во делот „Conversion Types“. Секоја прикачена датотека може да биде голема до 100 MB.

Конвертираната датотека ќе може да ја симнете преку линкот што ќе го добиете на имејл адресата која сте ја внеле при прикачување на датотеката.

Доколку сакате, можете да се претплатите на сервисот за да добиете дополнителни погодности, како на пример: прикачување датотеки големи до 1GB или пак лично онллајн складиште големо 100GB.

Интерфејсот и навигацијата на сервисот се едноставни и интуитивни.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 7/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: zamzar.com

2 коментари:

Henrietta fernando рече...

Тражите угледну и акредитовану приватну кредитну компанију која даје зајмове животној прилици. Ми пружамо све врсте кредита на веома брз и лак начин, институције? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека? Не тражите више као што смо овде да све ваше финансијске проблеме претворимо у ствар прошлости. Ми кредитирамо средства особама и предузећима којима је потребна финансијска помоћ по стопи од 2%. Није потребан број социјалног осигурања и није потребан кредитни преглед, 100% гарантовано. Желим да користим овај медиј да вас обавестим да пружамо поуздану и корисничку помоћ и радо ћемо Вам понудити зајам.
Зато нам пошаљите е-маил данас: (euchariadanielloanfirm@gmail.com) да се пријавите за кредит.

Chris Richard рече...

Да ли вам је потребан кредит да започнете посао или да платите своје рачуне и да финансирате своју компанију за некретнине и било какву врсту финансирања пословања. chrisrichardloanfirm@gmail.com или Вхатс апп +1 (845) 731 5341) Такође нудимо кредите физичким лицима, компанијама и правним лицима по каматној стопи од 2%. Ми одобравамо кредите за озбиљне људе који су заинтересовани за кредит, ако сте заинтересовани кредитну понуду, контактирајте ову е-пошту у Русији Федерација: chrisrichardloanfirm@gmail.com или Вхатс апп +1 (845) 731 5341