23 јануари 2006

Веб-сајтот на Борат не е мртов


Светските новински агенции и весниците во Македонија ја пренесоа веста за тоа како казахстанската влада забранила користење на доменот borat.kz за потребите на веб-сајтот на Борат.

Арно ама, горенаведените потоа не се надоврзаа со вест дека веб-сајтот на Борат продолжи да живее во истата форма каков што беше рецензиран, и тоа на адресата www.borat.tv. Значи, тоа првпат го прочитавте тука, ексклузивно на блогов.

А ќе има и филм за Борат.

Нема коментари: